Shopping Cart

Faq

Vrijdag is bij ons de wisseldag. De camper kun je ophalen op vrijdag vanaf 16.00 uur en terugbrengen op vrijdag voor 10.00 uur. De tijd ertussen is voor de controle en schoonmaak. Eerder vertrekken of later terugbrengen is altijd bespreekbaar.

De minimale huurperiode is 1 week van vrijdag tot vrijdag. Afwijkende huurperiodes op aanvraag.

Gemiddeld gaat een gasfles 3 tot 4 weken mee. We voorzien de campers standaard van 1 aangebroken en 1 volle gasfles.

Onze campers zijn voorzien van milieustickers voor Duitsland en Frankrijk.

Onze campers zijn standaard niet voorzien van Autobahnvignets voor Zwitserland en Oostenrijk.  Deze vignetten kunnen gekocht worden bij de ANWB of aan de grenzen.

Ja, voor vertrek krijg je een uitgebreide uitleg.  Er ligt tevens een map met informatie in de camper.

Afhankelijk van het type camper is de hoeveelheid mee te nemen bagage 300 à 400 kg. Dit gewicht moet verminderd worden met het gewicht van de passagiers.

Roken in de camper is niet toegestaan.

Het stallen van je auto is tijdens de huurperiode kosteloos toegestaan in het bedrijfspand van 023campers op eigen risico.

De camper wordt aan de huurder schoon opgeleverd en dient in dezelfde staat te worden teruggebracht. Echter, de huurder mag de camper aan de buitenzijde en de ramen aan de binnen- en buitenzijde niet zelf reinigen. Wanneer de huurder hieraan niet voldoet, worden extra schoonmaakkosten in rekening gebracht.

Eén week voor aanvang van de huurperiode betaalt de huurder een borgsom van € 1.000. Hiervoor ontvang je een aparte factuur. Dit bedrag zal binnen 14 dagen na afloop van de huurperiode worden teruggestort onder aftrek van eventuele kosten.

Voor 1 week huur is het maximale vrije kilometrage 1500. Voor 2 weken huur is het maximale vrije kilometrage 3000.  Extra kilometers kosten € 0,25 per km.    Vanaf 3 weken huur: kilometervrij.

Heb je pech of andere hulp nodig tijdens een van je camperreizen? Dan kan je de Spitz hulplijn (+31 8 52 52 8520), Europeesche Hulplijn (+31 20 65 15 777) of SOS International Hulplijn (+31 20 65 15 151) dag en nacht bellen. Zij beantwoorden al je vragen en komen direct in actie.

Voor problemen met je Fiat Ducato kan je bellen met de Fiat Ducato Camper klantenservice, bereikbaar op 00 800 342 811 11.

Ingeval van schade aan de camper of aan derden, al of niet ontstaan door schuld van de huurder, is de huurder verplicht 023campers direct per mail aan info@023camperhuren.nl in kennis te stellen en te bevestigen door invulling van het Europese Schadeformulier. Huurder is verplicht de instructies van 023campers op te volgen.

De camper is verzekerd tegen het risico van Wettelijke Aansprakelijkheid, brand en diefstal (zg. Allrisk).

Per schadegebeurtenis heeft de huurder een eigen risico van € 1.500. Bij schade boven 2 meter geldt een eigen risico van € 2.500 per gebeurtenis.

Schade, ontstaan door hagel of andere weersomstandigheden, een klapband en de kosten voor het vervangen van een ruit door een ruitbreuk of steenslag vallen onder het eigen risico van de huurder.

023campers is nooit aansprakelijk voor persoonlijke, materiele of immateriële schade van huurder of diens reisgezelschap, ontstaan door het gebruik van de camper, mechanische storing en/of aanrijdingsschade.

ADVIES: 023campers adviseert huurder zelf een reisverzekering af te sluiten.

ADVIES: Tevens wijst 023campers de huurder op de mogelijkheid het eigen risico te verzekeren. Dit is eenvoudig te regelen bij www.allianz-assistance.nl. Kies hier voor Eigen Risico Verzekering Autohuur.

 

Naast het type motor en het rijgedrag van de bestuurder heeft ook het type camper effect op het brandstofverbruik.

Half-integraal campers rijden gemiddeld 1:11 en buscampers gemiddeld 1:13

Contact

Adresgegevens

023campers, Nijverheidsweg 44, 2031 CP HAARLEM

Volg ons

Adresgegevens

023campers, Nijverheidsweg 44, 2031 CP HAARLEM

Contact

© Copyright 2021 alle rechten voorbehouden

Webdesign door: WO Lease