Shopping Cart

4 persoons camper huren

Een 4 persoons camper huren voor een fantastische vakantie

Wat kun je er soms een zin in hebben om even lekker op vakantie te gaan. Heb je dit besloten, dan begint de voorpret meteen. Want, laten we eerlijk zijn, ook het maken van plannetjes hoort bij het genot van een vakantie. Allereerst bedenk je waarschijnlijk wanneer je op vakantie gaat. Gezellig met z’n tweetjes, dus je hoeft niet met veel factoren rekening te houden. Welk seizoen kies je? Waar ga je naartoe? Oeps, daar komen jullie nog niet helemaal uit? De een wil naar zee en de ander kiest toch echt voor de bergen. Misschien hebben jullie een andere droom, namelijk het huren van een 4 persoons camper. Dat is natuurlijk de ultieme oplossing. Eerst een poosje bij zee en later rijd je gewoon verder naar de bergen. Zo heeft iedereen zijn zin en je weet zeker dat je een fantastische vakantie tegemoet gaat. Heerlijk met z’n tweeën.

4 persoons camper huren en kiezen voor kwaliteit

Ga je samen met een camper op pad, dan wil je dat alles goed geregeld is. Daarom kies je voor een vertrouwd adres bij het huren van de camper. Bij 023camperhuren zit je zeker weten goed. Daar huur je sowieso een comfortabele camper van het gerenommeerde merk Forster. Je kunt er vanuit gaan dat de camper maximaal 2 jaar oud is. Als je bij dit verhuurbedrijf de camper ophaalt, dan wordt alles tot in de details uitgelegd. Zo komen jullie tijdens jullie reis in ieder geval niet voor verrassingen te staan. Stel ook gerust je vragen en kies ervoor om goed voorbereid te vertrekken. Misschien zit je nog te dubben over je eigen auto. Want je moet natuurlijk wel eerst bij het verhuurbedrijf in Noord-Holland aan zien te komen. Je kunt je auto gratis parkeren bij dit bedrijf. Geen zorgen en net zo gemakkelijk.

Luxe en gemak gecombineerd

Wellicht heb je al ervaring met een caravan. Een camper is echter een heel ander verhaal. Je hebt bij een camper niet te maken met onhandig gedoe tijdens het parkeren. Ook heb je veel minder te maken met overvolle campings. Waar je ook rijdt, er is bijna overal wel genoeg plek voor campers. In de meeste gevallen ben je ook niet gebonden aan vaste aankomst- of vertrektijden. En qua kosten? Vaak betaal je niets of hooguit een paar euro.

Aanbod 4 persoons camper huren

Iedereen heeft zijn eigen voorkeur. Dat geldt eigenlijk voor alles. De een houdt van de lente en de ander van de winter. Sommige mensen gaan voor zo basic mogelijk en voor anderen kan het niet luxe genoeg zijn. Natuurlijk is dat ook het geval als je een 4 persoons camper gaat huren. Dat kun je net zo comfortabel maken als je zelf maar wilt. Wil je er graag een voor 4 personen, dan zou je ook kunnen kiezen voor de buscamper. Je hebt dan ruimte in overvloed voor z’n tweetjes. Deze hebben een uitstekende kwaliteit. Ondanks de compacte afmetingen heb je in deze camper toch heel veel comfort. Denk alleen al aan de fijne douche voor als je ’s morgens uitgerust wakker wordt. Kies je voor deze 4 persoons camper bij een verhuurbedrijf huren, dan komt het helemaal goed met jullie vakantie. Gegarandeerd.

Geniet van de vrijheid die hoort bij 4 persoons camper huren

Jullie hebben definitief besloten een 4 persoons camper te huren? De datum is vastgelegd? Dan kan het grote genieten vast en zeker binnenkort beginnen. Het geeft een onbezorgd gevoel dat je in de camper alles wat je nodig hebt bij de hand hebt. Ga genieten van de eindeloze vrijheid die hoort bij het reizen met een camper. Staan jullie op een plekje waar jullie het fantastisch mooi vinden? Nou, dan blijf je er toch nog lekker een paar dagen? Kom je onderweg een mooi plekje tegen en moet je daar absoluut foto’s van maken? Je parkeert de camper en je hebt de tijd helemaal aan je zelf. Vind je het weer niet oké of heb je last van lawaai? Je hoeft je spullen niet eens in te pakken, maar je kunt gewoon vertrekken. Zo makkelijk is reizen met een camper. Ga heerlijk genieten van jullie avontuur!

Ons aanbod

Ontdek onze campers

Camper V636EB

Deze buscamper is zeer compact en luxueus ingericht. Met een breedte van ruim 2 meter is hij toch behendig in elke situatie. Ben je op bestemming, dan ga je genieten van de complete inrichting.

Camper T659EB

Deze camper (ruim 6,5 m) is uiterst comfortabel. Hij is compact en heeft toch van alles te bieden: twee eenpersoons-bedden, een extra hefbed, een mooie keuken, een wasruimte met douche en een fijne zithoek.

Camper T699EB

Deze luxe camper is zeer compleet. De twee bedden achterin zijn gemakkelijk samen te voegen voor een optimaal ligcomfort. Bovendien zijn nog eens twee extra slaap-plaatsen te creëren.

Contact

Adresgegevens

023campers, Nijverheidsweg 44, 2031 CP HAARLEM

Volg ons

Adresgegevens

023campers, Nijverheidsweg 44, 2031 CP HAARLEM

Contact

Copyright © 2024 | Alle rechten voorbehouden | Ontwikkeld door: Brandmates