Shopping Cart

Camper huren Haarlem

Camper huren in Haarlem en het ultieme gevoel van vrijheid ervaren

Wie het heeft over een camperhuren in Haarlem, die heeft het over vrijheid. Natuurlijk houdt op vakantie gaan altijd voor een gedeelte vrijheid in. Je hoeft niet naar je werk.  Huur je een vakantiehuisje, dan zit je daar 1 of 2 weken. En als het nu onverwachts de hele week regent? Daar zit je dan met je goeie gedrag. Ga je met een tent kamperen, dan speelt dat minder. Maar wil je verkassen, dan moet je wel je tent afbreken en later weer opzetten. Nee, neem dan de camper. Bedenk je de ene avond een leuk plannetje, na een heerlijk nachtje slapen op een comfortabel bed, start je de volgende ochtend de motor en rijd je naar de gewenste plek.

Zoveel luxe als je maar wenst bij camper huren Haarlem

Wil je een camper huren in Haarlem, dan kies je waarschijnlijk een model waarbij je van alle gemakken bent voorzien. Uiteraard betekent dit voor iedereen weer iets anders. Huur je de camper bij 023camperhuren, dan weet je zeker dat je te maken hebt met een vrij nieuwe camper. Wat luxe betreft, is de keus helemaal aan jou. Je mag er in ieder geval vanuit gaan dat alle aanwezige apparaten gemakkelijk te bedienen zijn. Natuurlijk vind je goede bedden in de camper. Alle voorzieningen om een voedzame maaltijd te bereiden zijn aanwezig. Misschien wil jij het liefst zo luxe mogelijk en lijkt het je bijvoorbeeld geweldig als je het bed naar eigen wens kunt verstellen. Natuurlijk zijn er stoelen aanwezig, maar jij wilt ze het liefst met armleuningen? Ook dat is mogelijk bij dit verhuurbedrijf.

Genieten van de prachtigste uitzichten

Je gaat binnenkort een camper huren in Haarlem? Betere plannen kun je niet bedenken. Een campervakantie zorgt voor plezier en ontspanning. Er zijn overal zoveel mooie plekjes te vinden. Het maakt hierbij niet uit of je in Nederland of buitenland op vakantie gaat. Met de camper vind je sowieso de mooiste plekken en uitzichten. Huur je een vakantiehuisje, dan moet je maar net de mazzel hebben dat je een beetje uitzicht hebt. Huur je een camper in Haarlem, dan bepaal je dat helemaal zelf. Kom je ergens in een omgeving die je enorm aanspreekt, dan blijf je daar een of meerdere dagen. Bedenk eens dat je elke vakantiedag wakker wordt met een mooi uitzicht. Het ligt een beetje aan de camper die je huurt, maar er is een kans dat je zelfs vanuit je heerlijke bed de prachtigste vergezichten hebt.

Camper huren Haarlem en heerlijk op vakantie met het gezin

Je kunt een camper huren voor 2 personen. Wellicht ga je knus en romantisch samen een mooie trip maken. Het is ook een uitstekend idee om een camper te huren voor het hele gezin. Kinderen vinden het vaak een feest om in een camper te rijden en te slapen. Meestal heb je ook wel genoeg ruimte om de eigen fietsjes mee te nemen. Wellicht heb jij een puber die het niet altijd fantastisch vindt om met paps en mams op reis te gaan. Neem nu zijn surfplank mee en kampeer een paar keer bij zee. Zeker weten dat ook deze jongen of dat meisje een onvergetelijke vakantie heeft.

Met kleine kinderen niet te veel kilometers in een keer

Op zich houden jonge kinderen best van reizen. Er zijn zelfs gezinnen die met een camper heel Europa rondreizen. Is jouw kroost dit niet gewend, dan kun je als je een camper huurt in Haarlem, beter beginnen met kortere afstanden. Zorg voor een rustig reistempo, zodat iedereen lekker relaxt blijft. Natuurlijk zoek je regelmatig een plekje met speeltuintjes in de buurt. Ook wat dat betreft is op vakantie gaan met de camper ideaal. Wil een van de gezinsleden graag een keer uitgebreid shoppen, dan reis je naar een stad waar dat goed kan. Is het een grote wens van een van de kinderen om naar een bepaalde dierentuin te gaan, dan stel je dat in op de navigatie.

Camper huren in Haarlem bij 023camperhuren.

Let wel altijd goed op waar je een camper huurt. Je wilt tenslotte zeker weten dat alles in orde is. Kies je voor 023camperhuren, dan is dat gegarandeerd voor elkaar. Bij dit jonge camperverhuurbedrijf doen ze er alles aan om het jullie naar de zin te maken. Je hebt een leuk aanbod als het gaat om de campers. Of je nu samen gaat of met vrienden, familie of het gezin, het kan allemaal. Kom je op de afgesproken datum de camper ophalen, dan is deze perfect in orde. Uiteraard is alles goed verzekerd. De ins en outs van de camper worden netjes uitgelegd en natuurlijk mag je alle vragen stellen die je nog hebt. Kom je met je eigen auto naar Haarlem, dan hoef je daar geen parkeerruimte voor te zoeken. Parkeer hem gewoon gratis bij het verhuurbedrijf.

Ons aanbod

Ontdek onze campers

Camper V636EB

Deze buscamper is zeer compact en luxueus ingericht. Met een breedte van ruim 2 meter is hij toch behendig in elke situatie. Ben je op bestemming, dan ga je genieten van de complete inrichting.

Camper T659EB

Deze camper (ruim 6,5 m) is uiterst comfortabel. Hij is compact en heeft toch van alles te bieden: twee eenpersoons-bedden, een extra hefbed, een mooie keuken, een wasruimte met douche en een fijne zithoek.

Camper T699EB

Deze luxe camper is zeer compleet. De twee bedden achterin zijn gemakkelijk samen te voegen voor een optimaal ligcomfort. Bovendien zijn nog eens twee extra slaap-plaatsen te creëren.

Contact

Adresgegevens

023campers, Nijverheidsweg 44, 2031 CP HAARLEM

Volg ons

Adresgegevens

023campers, Nijverheidsweg 44, 2031 CP HAARLEM

Contact

Copyright © 2024 | Alle rechten voorbehouden | Ontwikkeld door: Brandmates